Fosta blonda a politicii romanesti n-a tinut cont de dimineata mohorata. Elena Udrea s-a prezentat la instanta intr-o rochie roz si pantofi cu tocuri. Ziua i s-a stricat insa in sala de judecata, cand a dat cu ochii de fosta prietena, Ana Maria Topoliceanu.

„Mai ales ca Topoliceanu, nu stiu daca ati vazut, dosarul e public, este filmata in timp ce incerca sa-l determine pe Stefan Lungu.

Pe Tudor Breazu sa dea declaratii impotriva mea ”, a declarat Elena Udrea.

Daca Elena Udrea incepe sa confunde numele apropiatilor, nu-i greu de inteles de ce. Fostii prieteni au ajuns si ei in boxa acuzatilor, in dosarul organizarii celebrei Gale Bute. Aproape i-a ramas doar Ruxandra Dragomir. Fosta tenismena o insoteste la fiecare proces.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Elena Udrea este acuzata ca ar fi primit comisioane de la cei care derulau contracte cu Ministerul Turismului. La termenul de astazi, a cerut sa fie audiat inclusiv fostul sot, Dorin Cocos.

L-am citat in acuzatiile doamnei Topoliceanu. Sa vina si sa spuna cum stau lucrurile”, a mai adaugat aceasta. Judecatori vor decide daca audierea acestuia va fi pusa in practica.

La termenul de acum doua saptamani, Elena Udrea a izbucnit in lacrimi in sala de judecata, amintindu-si de relatia cu Ana Maria Topoliceanu.

„Sunt 17 ani de prietenie, am petrecut ani de viata impreuna, fie in avocatura, fie in politica si in viata privata”, spune Udrea.

Acum, celor doua foste prietene nu le-a mai ramas decat procesul judecat la Curtea Suprema, acolo unde se reintalnesc periodic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si