În timpul unui zbor spre Polonia, Elena Udrea a uimit cu ţinuta sexy în aeronava prezidenţială. În 2005, Udrea era şefa Cancelariei Prezidenţiale şi îl însoţea pe Traian Băsescu în majoritatea vizitelor oficiale. Adriana Săftoiu, care era unul dintre consilierii lui Băsescu, a relatat în cartea "Cronică de Cotroceni" un episod incredibil. “Într‑o vizită de o zi în Polonia – unde ne‑a însoţit şi György Frunda, care privea cu o anumită îngăduinţă bustul şefei Cancelariei, aşezată în faţa lui în aeronava prezidenţială – Traian Băsescu i‑a sugerat, cât a putut de discret, să încerce ceva mai acoperit.

Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia.”, a scris Săftoiu. 

Elena Udrea a uimit cu ţinuta sexy în aeronava prezidenţială: "A reapărut cu bluza schimbată"

“A mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, Elena a dispărut din delegaţie. A reapărut în clădirea unde avea loc acel summit pe tema drepturilor minorităţilor, cu bluza schimbată. Purta o helancă. Traian Băsescu nu s‑a putut abţine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire“. Uneori aveau haz împreună…19 februarie 2005. Elena a reuşit să atragă toate privirile la întâlnirea cu delegaţia rusă. Îmbrăcată, de altfel, într‑un elegant compleu negru, sacoul se închide sub bustul care se profilează provocator. Chiar şi taciturnul Stolojan e de acord că e prea adânc decolteul.”, se mai dezvăluie în carte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elena Udrea a uimit cu ţinuta sexy în aeronava prezidenţială: "N u s‑a asortat stilistic cu locul de muncă"

Acum 13 ani, Elena Udrea a uimit cu ţinuta sexy în aeronava prezidenţială. “Cred că, la un moment dat, şi Traian Băsescu a simţit că există o problemă cu decolteul. Nu acesta în sine îl deranja, ci locul nu cadra cu adâncimea lui. La fel cu genţile şi tocurile. Elena Udrea, încurajată evident de el, chiar şi prin lipsa unor sugestii drăgălaşe, nu s‑a asortat stilistic până la sfârşit cu locul de muncă.”, a mai relatat Adriana Săfzoiu despre Elena Udrea, care, în prezent, este arestată în Costa Rica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si