Aceasta este de fapt o amânare a judecătorilor bulgari. Inițial, magistrații de la Curtea de Apel din Sofia au hotărât pentru ziua de mâine, 29 aprilie 2022, la ora 9.00 să se judece contestație făcută de fostul ministru al Turismului din România cu privire la extrădarea sa din Bulgaria.

Citeste si: Băsescu a eliberat vila de protocol din Primăverii

Avocații Elenei Udrea, au depus astăzi o cerere oficială de amânare pe motiv că nu pot să fie mâine prezenți la judecarea acestui termen.

Elena Udrea va afla pe 10 mai dacă se întoarce în România

Cererea de amânare a fost judecată în urmă cu scurt timp și Elena Udrea a obținut o amânare pentru data de 10 mai 2022.

Citeste si: Elena Udrea contestă decizia de extrădare în România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

În data de 10 mai, Curtea de Apel din Sofia ar trebui să hotărască definitiv dacă fostul ministru al Turismului va ajunge sa nu în România.

În ce condiții va fi închisă Elena Udrea dacă va fi extrădată în România

„Ținând cont de faptul că Elena Udrea este o persoană cu vulnerabilități, având în vedere statutul, profesia și natura faptelor, va fi încarcerată individual sau cu deținute de același tip.

Dacă va face cerere, va primi din partea ANP un televizor pentru că trebuie asigurat dreptul la informare. Daca nu e satisfacuta de televizoru primit, poate primi, in baza unei cereri, un alt televizor pe care și-l dorește.

Telefon mobil nu va primi, pentru că introducreea telefoanelor mobile în penitenciare este interzisă, fiin infracțiune, dar va beneficia de dreptul de a lua legatura cu familia, cu prietenii, prin intermediul vizitelor, convorbirilor online sau telefonului fix din camerele de deținere”,  a precizat Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Citeste si:  Elena Udrea: „Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei şi a Deciziei CJUE...”

În prezent, fostul ministru al Turismului din România se află în arestul poliției bulgare din Blagoevgrad.

Cum a fost prinsă Elena Udrea

Elena Udrea a fost reţinută în data de 7 aprilie de poliţia de frontieră din Bulgaria în momentul în care încerca să treacă cu mașina granița în Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata. Aceasta fusese dată în urmărire în urma condamnării definitive la șase ani de închisoare, în dosarul  "Gala Bute".

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Plecarea Elenei Udrea a fost legală, întrucât nu i s-au impus restricţii de circulaţie în timp ce Curtea Supremă îşi pregătea decizia.

Citeste si:  Judecătorii din Bulgaria au decis extrădarea Elenei Udrea. Decizia nu este definitivă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si