Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea află pe 10 mai decizia finală a judecătorilor bulgari

În data de 10 mai judecătorii bulgari vor decide dacă Elena Udrea va fi extrădată în România. Acesta este termenul stabilit în această după-amiază de magistrați.

Alexandra Costea,

Elena Udrea află pe 10 mai decizia finală a judecătorilor bulgari


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceasta este de fapt o amânare a judecătorilor bulgari. Inițial, magistrații de la Curtea de Apel din Sofia au hotărât pentru ziua de mâine, 29 aprilie 2022, la ora 9.00 să se judece contestație făcută de fostul ministru al Turismului din România cu privire la extrădarea sa din Bulgaria.

Citeste si: Băsescu a eliberat vila de protocol din Primăverii

Avocații Elenei Udrea, au depus astăzi o cerere oficială de amânare pe motiv că nu pot să fie mâine prezenți la judecarea acestui termen.

Elena Udrea va afla pe 10 mai dacă se întoarce în România

Cererea de amânare a fost judecată în urmă cu scurt timp și Elena Udrea a obținut o amânare pentru data de 10 mai 2022.

Citeste si: Elena Udrea contestă decizia de extrădare în România

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

În data de 10 mai, Curtea de Apel din Sofia ar trebui să hotărască definitiv dacă fostul ministru al Turismului va ajunge sa nu în România.

În ce condiții va fi închisă Elena Udrea dacă va fi extrădată în România

„Ținând cont de faptul că Elena Udrea este o persoană cu vulnerabilități, având în vedere statutul, profesia și natura faptelor, va fi încarcerată individual sau cu deținute de același tip.

Dacă va face cerere, va primi din partea ANP un televizor pentru că trebuie asigurat dreptul la informare. Daca nu e satisfacuta de televizoru primit, poate primi, in baza unei cereri, un alt televizor pe care și-l dorește.

Telefon mobil nu va primi, pentru că introducreea telefoanelor mobile în penitenciare este interzisă, fiin infracțiune, dar va beneficia de dreptul de a lua legatura cu familia, cu prietenii, prin intermediul vizitelor, convorbirilor online sau telefonului fix din camerele de deținere”,  a precizat Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Citeste si:  Elena Udrea: „Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei şi a Deciziei CJUE...”

În prezent, fostul ministru al Turismului din România se află în arestul poliției bulgare din Blagoevgrad.

Cum a fost prinsă Elena Udrea

Elena Udrea a fost reţinută în data de 7 aprilie de poliţia de frontieră din Bulgaria în momentul în care încerca să treacă cu mașina granița în Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata. Aceasta fusese dată în urmărire în urma condamnării definitive la șase ani de închisoare, în dosarul  "Gala Bute".

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Plecarea Elenei Udrea a fost legală, întrucât nu i s-au impus restricţii de circulaţie în timp ce Curtea Supremă îşi pregătea decizia.

Citeste si:  Judecătorii din Bulgaria au decis extrădarea Elenei Udrea. Decizia nu este definitivă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI