Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă, în urmă cu câteva săptămâni, de autorităţile din Costa Rica. De atunci se află în închisoare, după ce judecătorii au arestat-o preventiv pentru două luni, timp în care autorităţile române trebuie să pregătească actele privind extrădarea ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Avocaţii Elenei Udrea au făcut apel imediat după decizie, însă acesta se va judeca pe 2 noiembrie. Avocatul din România al Elenei Udrea a declarat, zilele trecute, la un post de televiziune, că speră ca fosta politiciană să fie chiar eliberată pe 2 noiembrie. ”Şi-a mai angajat un avocat, şi-a întărit echipa. Trebuie să primească un răspuns în legătură cu posibilitatea de a reveni alături de copil. Nu ştiu dacă Interpol are vreun interes să atace o asemenea decizie. Mai e un termen pe 2 noiembrie, când va fi luat în calcul şi statutul de refugiat, şi cel de mămică”, a spus avocatul Veronel Rădulescu.

Elena Udrea ar putea ajunge în ţară chiar de ziua lui Traian Băsescu! Fostul preşedinte împlineşte 67 de ani pe 4 noiembrie

Dacă judecătorii costaricani vor decide pe 2 noiembrie că Elena Udrea poate fi extrădată şi predată autorităţilor române, aceasta ar putea fi trimisă în ţară chiar de ziua lui Traian Băsescu.

Pe 4 noiembrie, fostul preşedinte şi şef de partid al Elenei Udrea împlineşte 67 de ani. Iar dacă lucrurile merg prost pentru Elena Udrea ea poate fi adusă în ţară foarte repede.

Dacă însă lucrurile vor decurge aşa cum se aşteaptă avocatul ei, Elena Udrea va fi lăsată liberă în Costa Rica, în următoarele zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si