Conform informatiilor de pe site-ul facultatii, Udrea a fost admisa in urma unui examen, la un master cu specializarea Consiliere pastorala si asistenta psihosociala. Cursurile vor incepe pe 3 octombrie, iar Udrea va avea cursuri in fiecare vineri si sambata.

Politiciana a precizat ca, in paralel cu aceste cursuri vrea sa infiinteze o asociatie, numita Institutul Fericirii, care sa ofere sprijin pentru ca oamenii sa fie fericiti in viata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am acest proiect, voi infiinta acest institut chiar in aceste zile, il lucrez, pentru ca ii caut forma juridica potrivita. Voi incerca sa ii adun aici pe toti oamenii care vor sa faca bine, in mod benevol.(...) Este un Institut al Fericirii. Asa se va numi, am o mica problema, ca exista ceva asemanator ca denumire, deci juridic mai lucrez”, a spus Udrea, pentru News.ro.

La o simpla cautare pe internet, Institutul pentru Fericire este numele unei asociatii. “Institutul pentru fericire este un proiect al Asociatiei Initiativa pentru Fericire, unde ne preocupam de educatia mentala si emotionala pentru ca toti cei ce ne trec pragul sa isi creasca increderea in ei insisi, sa isi largeasca zona de confort, sa descopere noi abilitati personale si sa isi schimbe in mod pozitiv stilul de viata ”, se arata in prezentarea proiectului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si