Elena Udrea a ajuns in jurul orei 13.15 la sediul DNA Ploieşti, pentru a da declaratii ca martor in dosarul in care Vasile Blaga este urmarit penal pentru trafic de influenta.

La intrare, Udrea a spus, intrebata daca o surprinde punerea sub acuzare a lui Blaga, ca este ”neaşteptata, avand in vedere ca pana acum nu l-a intrebat nimeni nimic”, informeaza News.ro.

De asemenea, intrebata daca din punctul sau de vedere era cazul ca Blaga sa fie pus sub urmarire penala, ea a spus ca nu poate sa exprime o parere pentrru ca nu cunoaşte dosarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Avand in vedere ca cel putin eu sunt intrebata de doi ani despre campanii electorale, ma gandesc ca pot fi intrebati şi cei care chiar au condus campanii electorale”, a spus Udrea.

Vasile Blaga a fost citat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, iar la ieşire el a declarat ca a fost pus sub control judiciar.

DNA anunta ca a inceput urmarirea penala a liderului PNL, Vasile Blaga, pentru trafic de influenta, in acest dosar fiind urmariti penal şi fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Horatiu Bruna Berdila.

Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit in trei randuri, prin interpus, suma totala de 200.000 de euro, precum şi 500.000 de euro de la fostul edil.

Ulterior, Vasile Blaga a anuntat ca in urma acuzatiilor care i s-au adus miercuri de catre DNA işi depune demisia din functia de copreşedinte al PNL şi şef al campaniei partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”In urma acuzatiilor care mi s-au adus astazi, imi voi dovedi nevinovatia in fata institutiilor abilitate. Eu insumi sunt garantul respectarii Statutului PNL şi a tuturor deciziilor partidului. Nu pot sa cer colegilor mei sa respecte criteriile de integritate, iar eu sa nu o fac”, a declarat Vasile Blaga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si