Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea a făcut primele declarații de după gratii. Blondina a explicat cum se simte, de fapt: „Bine, ca de obicei”

Elena Udrea uimește din nou. Fostul ministru al Transporturilor a oferit primele declarații, în drumul spre sala de judecată. Astăzi va afla dacă va fi extrădată.

Georgiana Balaban,

Elena Udrea a transmis cum se simte după gratii.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Udrea a fost adusă din nou în fața judecătorilor. Astăzi urmează să afle dacă va fi extrădată în țara noastră, urmând să-și ispășească în România. A răspuns că este bine, atunci când jurnaliștii au întrebat-o cum se simte.

Noi imagini cu Elena Udrea

Politicianul a apărut cu zâmbetul pe buze în fața presei. Ea a venit astăzi în fața judecătorilor bulgari foarte aranjată și pregătită să afle dacă va fi predată sau nu României pentru a putea să-și ispășească pedeapsa în urma condamnării.

Citește si: Elena Udrea află azi dacă va fi extrădată

Jurnaliștii au întrebat-o cum este și cum se simte, iar ea a declarat cu zâmbetul pe buze că este bine.

„Bine, ca de obicei”, a spus Elena Udrea jurnaliștilor prezenți astăzi la Curtea de Apel din Sofia.

Blondina mărturisește că are încă speranțe în ciuda faptului că recursul în casație a fost amânat. La termenul de săptămâna trecută, avocata Elenei Udrea a susținut că nu s-a putut prezenta în sala de judecată din cauza unui accident.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: Elena Udrea face bani și din spatele gratiilor. Metoda prin care blondina își întregește averea

Totuși, Udrea a declarat că își dorește clar ca avocata să poată fi prezentă pentru că ea a fost cea care a ținut legătura cu apărătorii ei din România.

Totodată, avocata are toate documentele necesare pe care Elena Udrea să le folosească la proces.

Elena Udrea a precizat de mai multe ori că nu vrea să stea în închisoare în România, deoarece e nemulțumită de condițiile de încarcerare din țara noastră.

Pe 7 aprilie 2022, fostul ministru a fost condamnat definitiv la șase ani de arest în dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost acuzată de luare de mită și abuz în serviciu, iar înainte de a afla de condamnare, fostul politician a plecat din țară.

Citește si: Elena Udrea află pe 10 mai decizia finală a judecătorilor bulgari

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La câteva ore după ce a fugit din țară, autoritățile bulgare au reușit să o prindă la vama cu Grecia, în Culata, acolo unde Elena Udrea a fost imediat reținută. De atunci, ea se află în Bulgaria în arest și a cerut azil politic și ispășirea pedepsei în țara vecină României.

Prima dată, Udrea voia arest la domiciliu ca urmare a bolii pe care a precizat că o are, însă judecătorii au decis ca acest tratament poate fi făcut și în arest, astfel că i-au respins cererea pentru arestul la domiciliu, în Bulgaria.

Citește si: Ce o așteaptă pe Elena Udrea dacă va fi extrădată în România și unde ar putea să fie încarcerată. Jurnaliștii WOWbiz au obținut ultimele detalii| EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI