După aproape opt luni în care a stat liniştită în Costa Rica, probabil fără să-şi închipuie că ar putea fi reţinută pe stradă şi arestată, Elena Udrea a fost ”trădată” de ţara pe care o credea sigură pentru ea.

În primăvară, într-o intervenţie telefonică la o emisiune tv, Elena Udrea spunea ce a determinat-o să plece în Costa Rica, motivul pentru care a cerut statut de refugiat politic în această ţară din America Latină.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


„Nu am fugit din ţară. Am fost în faţa autorităţilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protecţie pe care am considerat că este obligatoriu să-l am având în vedere ce se întâmplă în România şi ce s-a întâmplat în cazul meu, în ultimii trei ani (…)Am decis, în ianuarie anul acesta, să merg într-o ţară în care ştiam că există o legislaţie puternică.
O legislaţie transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor.
Există cel mai vechi sistem democratic din America Latină şi ştiam că aici s-au refugiat lideri politici din alte ţări, iar când situaţia politică din ţara lor s-a remediat au putut să-şi continue cariera politică”, a fost declaraţia Elenei Udrea  în primăvară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si