Nici nu se facuse bine ora 10, ca doamnele presedintelui Traian Basescu luau cu asalt sectiile de politie. Nu de alta, dar trebuie sa semneze actele prevazute de controlul judiciar impus de procurori in noul dosar.

Daca Ioana, fata presedintelui Basescu, a optat pentru o tinuta casual, fara urma de glamour, ei bine, Elena Udrea parea coborata de pe podimul de moda. Cu o fusta din tul, o bluza sclipitoare si pantofi de la o mare casa de moda, Elena a intrat cu incredere in sectia de politie.

Controlul judiciar, impus de procurori in dosarul privind campania electorala a presedintelui traian basescu din 2009, o cam incomodeaza pe elena udrea atunci cand vine vorba despre noua sa vocatie. Dar pentru toate se gaseste solutie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„O sa fac o solicitare la sectia de politie in asa fel incat sa pot sa fiu si la curs sa si semnez aici cand este cazul”.

Si daca tot vorbim despre impedimente, unul dintre ele ar fi acela ca, in acest moment, Elena Udrea nu are unde sa stea la Cluj.

"Probabil pe week-end voi sta la Cluj, o sa vad daca gasesc loc la camin", a declarat aceasta.

Ce sa vezi, insa! Echipa noastra din Cluj-Napoca a mers sa verifice conditiile in care ar putea fi cazata Elena Udrea!

Numai ca... Elena Udrea nu a solicitat niciun loc in camin! Am verificat lista celor care au depus cereri in acest sens!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si