Dupa ce Adrian Alexandrov a fost surpins la cumparaturi intr-un magazin de bijuterii de lux, toata lumea se intreaba daca a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe Elena Udrea. Presa mondena da informatia ca sigura.

Udrea: V-ati logodit? E cazul sa va felicitam? Vai de mine, aduceti masina! Va chem la nunta, daca e cazul!

Elena Udrea a ajuns astazi la Curtea Suprema, unde este judecata intr-un dosar alaturi de Ioana Basescu, fiica fostului presedinte.

Udrea: Astazi ma intrebati? E adevarat sau nu?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu a vrut sa spuna nici da, nici ba. Iubitul ei a fost ceva mai deschis, atunci cand a stat fata in fata cu echipa Stirilor Kanal D.

ADRIAN ALEXANDROV, IUBITUL ELENEI UDREA: Cu siguranta ne-am gandit si la planuri de viitor. Sa ne asteptam la o propunere in casatorie? Posibil! Da, sunt indragostit, normal!

In timp ce fosta blonda de la Cotroceni dadea declaratii jurnalistilor in legatura cu dosarele penale, am analizat cu atentie orice detaliu care ar putea sa o dea de gol.

La mana stanga descoperim un singur inel. Un model simplu despre care Elena Udrea n-a vrut sa spuna nimic.

Mana dreapta nu avea nicio podoaba. Asadar, cine stie?

Udrea: Va chem la nunta, daca e cazul!

Singurul lucru cert este ca problemele penale ii dau batai de cap Elenei Udrea. Trebuie sa se prezinte periodic la instanta, iar asta ii complica planurile de vacanta.

Sau pe cele  pentru luna de miere…

ELENA UDREA: Sunt in control judiciar de 2 ani si jumatate. Intrebarea mea este: de ce sunt in control judiciar? Eu, astazi, sunt un cetatean cu drepturile limitate.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si