Postarea a fost făcută luni seara pe pagina oficială a fostului ministru al Turismului.

Elena Udrea a postat din închisoare un mesaj simplu. Este vorba despr eo fotografie cu Elena Udrea care îşi sărută fiica.

La descriere apare o inimioară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Reacţiile nu au întârziat să apară. Oamenii i-au lăsat sute de mesaje. Deşi simplă, postarea a devenit imediat virală: a strâns peste 1000 de likeuri în nici o jumătate de oră.

Elena Udrea este în arest preventiv în Costa Rica, pentru 2 luni. Vineri (sâmbătă în România), justiţia din Costa Rica a respins cererea de eliberare înaintată de fostul Ministru al Turismului.

Autorităţile din România cer extrădarea Elenei Udrea, dar şi a Alinei Bica din Costa Rica. Cele două au fost arestate pe 3 octombrie de către Interpol, iar în prezent justiţia din Costa Rica analizează procedurile de extrădare şi urmează să dea un verdict.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si