După ce s-a plâns de condițiile din închisoare și de faptul că nu-și poate vedea fetița, Elena Udrea postează primul mesaj pe o rețea de socializare de când este închisă.

Elena Udrea a postat primul mesaj pe o rețea de socializare din spatele gratiilor

Fostul ministru își arată indignarea pentru faptul că i-a fost respins dreptul de a fi rejudecată și pentru argumentele aduse de judecători.

Citeste si: Clipe dramatice pentru Elena Udrea. Nu-și poate vedea fiica cât timp este după gratii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cine se teme de rejudecarea Galei Bute? Am citit motivarea halucinantei Decizii a ICCJ prin care DOAR MIE, dintre toate cazurile similare, mi s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute, și sunt uluită de argumentele pe care cei 4 judecători le aduc pentru respingerea contestației mele în anulare. Dacă această motivare ar fi fost făcută de judecători de la cea mai mică judecătorie din țară, poate cineva le găsea o scuză.

Dar ea este asumată de judecători de la cea mai înaltă instanță din România, Înalta Curte de Casație și Justiție, și, chiar de către niște judecători pe care eu îi consider dintre cei profesioniști!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea susține că împotriva ei s-a făcut un abuz 

Fostul ministru este de părere că o anumită persoană are un interes și-și dorește ca ea să rămână în închisoare.

Citeste si: Elena Udrea și-a făcut planul ca să scape de închisoare. Avocat: „Mai avem de pus la punct...”. Astăzi a fost vizitată de soțul ei

„Abuzul făcut acum împotriva mea este mai mare chiar decât ceea ce au făcut Florentina Dragomir și Ionuț Matei, care măcar s-au prefăcut că mă judecă 3 ani”(...) Cineva care nu mai poate da ordine judecătorilor astăzi așa cum o făcea în trecut, pentru că azi nu mai există „sistemul paralel de justiție”, a pus la cale un plan bine ticluit prin care a manipulat judecători și i-a determinat prin intoxicări să se răzgândească în dimineața zilei de 7 aprilie și să îmi respingă contestația în anulare. Cineva care este disperat să nu se rejudece Gala Bute pentru ca eu să rămân condamnată ilegal!”, a adăugat fostul ministru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si