Eva, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, are șase luni, iar cei doi părinți își doresc să-i facă botezul în România. “Acum că Elena e din nou acasă ne dorim să venim în ţară ca să o botezăm pe Eva”, spunea Alexandrov pentru Click! în luna decembrie.

Avocatul Elenei Udrea a declarat pe 23 februarie, că aceasta a obţinut paşaport pentru fetiţa ei. „Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere.

Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Singurul lucru de care mai depinde venirea Elenei Udrea în România este ca autoritățile din Costa Rica să-i acorde statutul de refugiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si