Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea se retrage din politica. Anuntul a fost facut in urma rezultatelor slabe obtinute la alegeri

Elena Udrea a anuntat in aceasta dimineata ca se retrage din politica, in urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile parlamentare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

”Personal, o vreme ma voi retrage din atentia dumneavoastra. Îmi gasesc alte proiecte. Nu ca în ultimii 2 ani am facut cine ştie ce politica. O sa îmi gasesc un proiect privat în care sa fac cu totul altceva. Probabil ca a fost un vot util. Un vot pentru PMP, ceea ce e foarte bine. E mai bine sa intre un PMP în Parlament, decât un candidat Elena Udrea”, a spus Elena Udrea.
Candidatii independenti Elena Udrea, Theodor Paleologu şi Remus Cernea, care au candidat pentru un mandat de deputat în Capitala, au pierdut alegerile, potrivit datelor prezentate dupa centralizarea a 99% din voturi, fiind cu mult sub pragul minim de aproximativ 25.000 de voturi necesare. Udrea a obtinut 3.095 de voturi, conform rezultatelor partiale, scrie Liberatatea.

”Personal, o vreme ma voi retrage din atentia dumneavoastra.

Imi gasesc alte proiecte. Nu ca în ultimii 2 ani am facut cine ştie ce politica. O sa îmi gasesc un proiect privat în care sa fac cu totul altceva. Probabil ca a fost un vot util. Un vot pentru PMP, ceea ce e foarte bine. E mai bine sa intre un PMP în Parlament, decât un candidat Elena Udrea”, a spus Elena Udrea.

Candidatii independenti Elena Udrea, Theodor Paleologu şi Remus Cernea, care au candidat pentru un mandat de deputat în Capitala, au pierdut alegerile, potrivit datelor prezentate dupa centralizarea a 99% din voturi, fiind cu mult

sub pragul minim de aproximativ 25.000 de voturi necesare. Udrea a obtinut 3.095 de voturi, conform rezultatelor partiale, scrie Liberatatea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI