"Am luat decizia de a candida ca independent. O sa strang semnaturi in strada si o sa-mi fac o campanie ieftina pe Facebook.  Nu m-am consultat cu fostul presedinte. De aici drumurile noastre se despar t", a spus Elena Udrea, dupa ce s-a incheiat sedinta de judecata de la instanta suprema in dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a precizat ca isi doreste sa ajunga sefa Comisiei de control al SRI. 

"Am obligatia sa candidez la aceste alegeri, avand in vedere ce am facut in acesti ani", a mai spus Udrea.

In urma cu o saptamana, Elena Udrea spunea ca nu este hotarata daca va mai candida la alegerile parlamentare, sustinand ca este evidenta o implicare a Directiei Nationale Anticoruptie in activitatea politica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In 6 august, Udrea spunea, intr-un interviu pentru Digi 24, ca nu va candida la alegerile parlamentare, ca politica s-a degradat desi au venit tineri, care au avut "apucaturi capitaliste", dar au mostenit si practicile de nepotism de dinainte de 1989.

Despre Traian Basescu, ea a spus ca fostul presedinte "ramane un reper in politica romaneasca". Intrebata daca ramane apropiata de PMP, Elena Udrea a raspuns: "E partidul pe care l-am crescut, pe care l-am construit. Cel mai frumos proiect politic din ultimii 26 de ani a fost PMP. Raman apropiata, voi vota PMP, voi sustine liderii PMP".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si