Elena Udrea a divortat de Dorin Cocos in vara lui 2013, la notar. “Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata şi profunda a relatiei noastre si a opţiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil”, au explicat cei doi, intr-un comunicat, la vremea respectiva.

Presa a relatat ca Udrea a ramas, dupa partaj, cu cateva terenuri care, inainte de divort, erau impartite egal intre soti. La momentul separarii, blonda detinea, conform declaratiei de avere, bijuterii de aur si de argint in valoare de 50.000 de euro.
Elena Udrea a pus intotdeauna pret pe imagine
Elena Udrea a pus intotdeauna pret pe imagine
Peste un an, insa, cand Udrea si-a depus o noua declaratie de avere, valoarea bijuteriilor se dublase, ajungand la 100.000 de euro, semn ca a investit masiv, dupa divort, in metale pretioase. Achizitiile s-au oprit aici, pentru ca in ultima declaratie de avere, redactata acum cateva zile, Udrea a trecut aceeasi valoare a bijuteriilor, cu mentiunea “100.000 de euro-pana in 2016”, ceea ce inseamna ca imbogatirea colectiei nu a fost decat un impuls de moment.
Elena Udrea si Dorin Cocos s-au despartit in 2013
Elena Udrea si Dorin Cocos s-au despartit in 2013

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si