Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea şi Alina Bica, proces cu scântei. Detalii din dosar: "A cerut nişte martori". Ce s-a întâmplat în sala de judecată

Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest, în San Jose, Costa Rica. Cele două au fost ridicate de pe stradă, de Interpol. Fiica Elenei Udrea se află în grija lui Adrian Alexandrov, iubitul ei.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cornel Tăbăcaru, un celebru milionar român ce locuieşte de ani buni în Costa Rica, a povestit pentru un post de televiziune cum s-a petrecut totul, în ziua în care Alina Bica şi Elena Udrea au fost ridicate de oamenii de la Interpol Costa Rica.

„O să luăm ziua de vineri pe ore. Procesul celor două era programat să fie între 1 şi 3 jumătate. Pe la 11.30-12.00, se adunase nişte oameni, şi români. Nu a plăcut foarte mult autorităţilor, erau mai agitaţi, apăruse în Mundo un articol în care erau prezentate toate personajele din România care au fugit. Era o mică agitaţie. Pentru început s-a decis să nu fie aduse pentru a fi prezente la judecarea lor. Într-un final, s-a hotărât să fie aduse cu o camionetă albă şi escortate de 4-5-6 motociclişti, ceea ce nu este foarte uzual.

Le-au băgat prin spate. Judecătorul a hotărât să fie şedinţa fără public. Nu au intrat nici români, nici ziarişti", a povestit Cornel Tăbăcaru.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Milionarul a vorbit şi despre despre ce s-a discutat în sala de judecată. "Judecătorul a zis că el rămâne să decidă în acest caz. Tribunalul s-a golit şi a cerut nişte martori. S-a înţeles că din moment ce nu s-a schimbat nimic din momentul arestări până la această contestaţie, singurul mod ar fi dacă în procedurile de arestare s-au strecurat imperfecţiuni. Au fost aduse câteva persoane din puşcărie.

La ora 4.45 s-a terminat partea dnei Elena Udrea. „Mergeţi înapoi la închisoare”. Judecătorul a zis continuăm luni. Nimeni nu ştie de ce judecatorul s-a întors şi a spus că vreau ca acest proces să fie limpede. A început şi contestaţia lui Bica, verdictul acelaşi. Totul s-a terminat pe la 7 seara. Au fost duse tot prin spate. Cam asta a fost derularea. La Elena Udrea s-a mers prea mult pe treaba cu copilul.
Pe treaba cu procedurile nu prea au fost”
, a povestit milionarul la Antena 3.

Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest, în San Jose, Costa Rica. Cele două au fost ridicate de pe stradă, de Interpol. Fiica Elenei Udrea se află în grija lui Adrian Alexandrov, iubitul ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI