Elena Udrea a anunţat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, la un an după ce a apărut coronavirusul. Ea a adăugat că până acum manifestarea bolii este suportabilă, însă cel mai probabil, după simptome, întreaga familie l-a contractat.

Citeste si: Fosta deputată Elena Udrea, infectată cu COVID-19! Cum se simte fosta politiciană

Ce a transmis Elena Udrea după ce a aflat că are COVID-19

„Da, după un an de când a apărut coronavirusul l-am contactat şi eu. Este adevărat, am fost testată pozitiv pentru Covid.

elena udrea si familia au coronavirus
Elena Udrea are CORONAVIRUS.[Sursa foto: google]


Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenţa virusului şi la consecinţele infectării cu el, dar nici nu am exagerat cu măsurile de protecţie. Am reuşit să mă feresc timp de un an, cu mască, dezinfectant şi relativă distanţă socială. Nu am făcut nimic diferit în ultimele zile şi totuşi, de sărbători l-am contactat. Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie.

Până acum, manifestarea este suportabilă, dar fiecare cu pragul lui de suportabilitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Udrea a devăluit pe cine a pus ștampila la secțiile de votare

Aşa că nu ştiu ce să vă recomand să faceţi sau să nu faceţi, ca să reuşiţi să fiţi ocoliţi de virusul acesta. Se pare că până la urmă, se întâmplă tuturor... Vă mulţumesc celor care va gândiţi la noi pentru gândurile bune şi urările de sănătate grabnică! Doamne, ajută să trecem toţi, cu bine, prin această încercare!”, a scris Elena Udrea vineri pe Facebook.

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea îl susține pe Traian Băsescu la Primărie! Adrian Alexandrov e entuziasmat: “Cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si