Are 43 de ani si arata mai bine ca niciodata. Fizic, cel putin, nu pare a avea nicio problema, insa se pare ca varsta nu-i mai permite sa traiasca ca o adolescenta.

Ieri, in jurul orei 19.30, aceasta a fost surprinsa la o clinica de fertilizare, unde stat timp de 15 minute. Ea a iesit insotita de o asistenta, iar mai apoi a mers la o terasa, unde s-a intalnit cu un cuplu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Contactata de WOWbiz, Elena Udrea a vorbit deschis despre acest subiect si a dezvaluit ca a fost acolo pentru o prietena.  ”Am fost cu o buna prietena din Buzau, am ajutat-o sa identifice locatia. Ea  ajunsese cu un taxi si am reusit sa-i dau o mana de ajutor. E o locatie greu de reperat chiar si pentru un bucurestean. Daca as avea o veste asa mare, v-s da-o eu, nu ar trebui sa ma surprinda paparazzii.

In principiu, da, imi doresc, dar nu e cazul. Nu stiu cum as fi ca o mamica, dar trebuie sa ti se intample ca sa vezi.. As fi relaxata, as avea un copil foarte relaxat”, a explicat Elena Udrea. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si