Incidentul șocant s-a petrecut pe o străduță din centrul Sibiului și, potrivit martorilor, băiatul a fost tăiat cu un cuțit în zona spatelui.

Citește și: Luptătorul Tolea Ciumac a cerut revizuirea dosarului de crimă organizată în care a fost condamnat. Bărbatul s-ar putea reîntoarce în țară

Potrivit Ora de Sibiu, cei doi colegi de clasă la liceul „Independența” au părăsit școala în jurul orei 10:50.

Pe strada Pietrarilor, între cei doi a izbucnit un scandal. Adolescentul de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit de celălalt elev, ziua în amiaza mare, după care acesta a fugit.

Hemoragie puternică în cazul elevului din Sibiu 

Martorii spun că băiatul a reușit să meargă pe picioarele lui până la sediul unei firme de pe strada Nicolae Teclu, acolo unde a cerut ajutor angajaților. Cei care au sunat la 112 spun că tânărul avea o hemoragie puternică, însă era conștient.

Citește și: Un tânăr din Cluj a fost găsit spânzurat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și salvarea. Adolescentul a fost transportat de urgență la CPU Luther pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare din partea medicilor.

Polițiștii de investigații criminale s-au deplasat și pe strada unde a avut loc înjunghierea. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu au auzit nimic în momentul atacului, iar unii dintre ei se aflau și la muncă.

Citește și: Românii pot spune adio artificiilor! Cei ce nu respectă legea vor fi sancționați dur

„Am auzit că s-a întâmplat ceva pe stradă, dar nu știu nimic. Eu eram plecată de acasă la acea oră”, a spus o locatară, potrivit sursei citate.

„Un vecin are camere de supraveghere montate pe clădirea în care locuiește. Am înțeles că poliția le-ar fi solicitat deja”, a spus un alt locatar.

Dalele de pe strada Pietrarilor sunt acum pline de sângele băiatului. În zonă pot fi observate și semnele pe care le-au făcut polițiștii în momentul investigațiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si