Close sidebar
Close sidebar

Elev de 17 ani din Sibiu, înjunghiat din spate pe stradă de un coleg de clasă

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev al Liceului Tehnologic „Independența” din municipiul Sibiu, a fost înjunghiat, vineri dimineața, de către un elev de clasă în timpul unei pauze.

Sorin Negru,

Strada unde a avut loc incidentul șocant

[Sursa foto: Ora de Sibiu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul șocant s-a petrecut pe o străduță din centrul Sibiului și, potrivit martorilor, băiatul a fost tăiat cu un cuțit în zona spatelui.

Citește și: Luptătorul Tolea Ciumac a cerut revizuirea dosarului de crimă organizată în care a fost condamnat. Bărbatul s-ar putea reîntoarce în țară

Potrivit Ora de Sibiu, cei doi colegi de clasă la liceul „Independența” au părăsit școala în jurul orei 10:50.

Pe strada Pietrarilor, între cei doi a izbucnit un scandal. Adolescentul de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit de celălalt elev, ziua în amiaza mare, după care acesta a fugit.

Hemoragie puternică în cazul elevului din Sibiu 

Martorii spun că băiatul a reușit să meargă pe picioarele lui până la sediul unei firme de pe strada Nicolae Teclu, acolo unde a cerut ajutor angajaților. Cei care au sunat la 112 spun că tânărul avea o hemoragie puternică, însă era conștient.

Citește și: Un tânăr din Cluj a fost găsit spânzurat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ulterior, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și salvarea. Adolescentul a fost transportat de urgență la CPU Luther pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare din partea medicilor.

Polițiștii de investigații criminale s-au deplasat și pe strada unde a avut loc înjunghierea. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu au auzit nimic în momentul atacului, iar unii dintre ei se aflau și la muncă.

Citește și: Românii pot spune adio artificiilor! Cei ce nu respectă legea vor fi sancționați dur

„Am auzit că s-a întâmplat ceva pe stradă, dar nu știu nimic. Eu eram plecată de acasă la acea oră”, a spus o locatară, potrivit sursei citate.

„Un vecin are camere de supraveghere montate pe clădirea în care locuiește. Am înțeles că poliția le-ar fi solicitat deja”, a spus un alt locatar.

Dalele de pe strada Pietrarilor sunt acum pline de sângele băiatului. În zonă pot fi observate și semnele pe care le-au făcut polițiștii în momentul investigațiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI