Close sidebar
Close sidebar

Elev de clasa zero, operat de urgenta dupa ce a fost impins de un coleg la scoala

Un baietel in varsta de 7 ani, elev in clasa zero, a fost operat de urgenta dupa ce a ajuns la spital cu durere abdominala si sange in urina.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceea ce se anunta a fi o simpla imbranceala la scoala s-a transformat intr-o urgenta medicala pentru un copil din Arges abia intrat in clasa zero. Acesta a fost impins astazi de un coleg si a cazut, lovindu-se cu abdomenul de marginea unor trepte. Dupa ce a ajuns acasa, starea copilului s-a deteriorat constant, ceea ce a determinat transportarea lui la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Dupa primele verificari, medicii au dispus intrarea de urgenta a micutului in sala de operatii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Pacientul, un copil de 7 ani si cinci luni, s-a prezentat la noi cu durere abdominala si urina cu sange. Spune ca a cazut pe scari. A suferit o interventie chirurgicala, pentru ca se impunea in cazul lui. A fost diagnosticat cu traumatism renal. Colegii mei au iesit din blocul operator. Baietelul este stabil hemodinamic si respirator. Acum se afla pe sectia de Terapie Intensiva, sub efect anestezic", a declarat, pentru Sursa ta, Adina Enescu, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie din Pitesti.

Sursa: sursata.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI