Close sidebar
Close sidebar

Elev din Iasi, la spital dupa ce a fost lovit in cap cu un scaun de catre un coleg de clasa

Un elev de 18 ani de la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Iasi a fost internat, joi, la spital, dupa ce a fost lovit in cap cu un scaun de catre un coleg de clasa, in acest caz fiind deschis dosar penal in rem pentru tentativa de omor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac, a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc, joi, intr-o pauza, fiind implicati doi colegi de clasa de la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din municipiu.

”A fost o cearta intre doi elevi, colegi de clasa. Unul are 18 ani, iar celalalt 15 ani. La un moment dat, adolescentul de 15 ani l-a lovit cu un scaun in cap pe celalalt, fiind necesara transportarea acestuia din urma la spital. Noi am fost sesizati prin 112”, a spus Anca Vajiac.
Ancheta a fost preluata de catre procurorii Parchetului Tribunalului Iasi, care au deschis dosar penal in rem pentru tentativa de omor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tanarul lovit a fost transportat cu ambulanta la Spitalul ”Sfanta Maria” din Iasi, iar medicii sustin ca starea elevului este buna, dar ca vor fi necesare investigatii medicale suplimentare.

Conducerea Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Iasi afirma ca nu stie exact ce s-a intamplat si ca unui elev i s-a facut rau in pauza, fiind necesarea interventia medicilor.
”Nu stim cauza incidentului, posibil ca elevul sa fi cazut.

Vom analiza ce s-a intamplat”, a declarat jurnalistilor un profesor de la unitatea de invatamant.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI