Jandarmii din Pitești au fost au fost anunțați, luni, de către conducerea Liceului Tehnologic Dacia, să intervină, pentru că în liceu se aflau elevi care tulbură ordinea publică.

Autoritățile au identificat trei tineri, care de frică au început să fugă. Jandarmii au legitimat tinerii și i-au supus unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuțit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri.

Tânăr înarmat prins de Jandarmii din Pitești

Jandarmeria Argeș a întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru deținere de obiecte interzise, pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului cercetările, fiind mai apoi preluate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Odată cu acest incident, pentru a preveni și alte evenimente neplăcute, Jandarmeria din Pitești va intensifica patrulările în zona liceului și din cauza faptului că în urmă cu o săptămână, a fost prinsă, la aceeași școală, o elevă cu două cuțite și un pumnal tip box.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si