UPDATE

Ancheta făcută arată că adolescentul de 17 ani ar fi fost bătut şi incendiat intenţionat de colegii săi. Procurorii au schimbat încadrarea juridică în acest caz şi fac cercetări pentru tentativă de omor!

Caz șocant într-o școală din județul Botoșani: un elev, în vârstă de 17 ani, din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, a fost incendiat în timpul orelor de curs și a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp.

Citeste si: Structura anului şcolar 2022- 2023: Schimbare majoră pentru elevi

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, când elevul se afla la ora de educație tehnologică, pe care o desfășoară chiar cu directoarea liceului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceasta a ieșit din clasă pentru câteva minute, pentru a rezolva o problemă, iar când s-a întors în clasă se instalase haosul, scrie Stiri.Botosani.ro. Ulterior directoarea și-a prezentat demisia.

Cum s-a produs incidentul din clasa de curs

Adolescentul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Pediatriei din Botoșani și, ulterior, a fost solicitat transferul la Iași, pentru că avea arsuri de gradele II și III, pe o suprafață de aproximativ 20% din corp.

Elevul incendiat este un copil cu cerințe educaționale speciale. El a spus că unii colegi i-au dat foc în timp ce se jucau cu o brichetă. 

Ceilalți elevi neagă acuzația: ei spun că băiatul se juca cu spray-ul de șters tabla, pe care l-ar fi luat să curețe banca și, la un moment dat, când a aprins spray-ul a aprins și bricheta și flama l-a cuprins pe el, deși colegii de clasă au încercat să îl liniștească.

Citeste si: Băiatul în vârstă de 4 ani, care s-a rătăcit pe 10 martie încercând să plece din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort: ,,Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai!" 

Polițiștii din Flămânzi s-au sesizat din oficiu „cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă” și se fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit acesteia, urmează ca, în funcție de rezultatele investigației, să fie dispuse măsuri legale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si