Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, pe întuneric, într-un cartier din oraşul Galaţi, după finalizarea cursurilor, iar imaginile au apărut marţi pe Facebook. În imagini apare o fată care este trasă repetat de păr de alte două tinere şi, la final, este doborâtă şi lovită cu piciorul.

Scena este filmată de mai multe persoane care comentează şi se amuză.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi au aflat că victima este elevă în clasa a 8-a la o şcoală generală din oraş.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Victima este elevă la Şcoala nr.29. Se pare că incidentul s-a produs vineri seara, undeva în cartier, nu în incinta şcolii. Miercuri dimineaţă, la şcoală au venit poliţiştii de la Secţia 3, a fost chemată şi mama fetei. Deoarece s-a întâmplat în afara şcolii nu se va constitui comisia de violenţă. Totuşi noi vom face activităţi pentru diminuarea violenţei în şcoli. Directorul şcolii a dat declaraţii şi va vorbi cu părinţii.

Se pare că agresoarele sunt de la un liceu, în cazul lor vor fi luate măsuri dacă se confirmă. Există un cod de conduită care se aplică şi în afara şcolii. Conducerea liceului va decide măsurile, se poate merge de la avertisment verbal până la nota scăzută la purtare", a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Galaţi, Oana Enache.

Miercuri, părinţii victimei au fost chemaţi la Secţia de Poliţie care instrumentează cazul, poliţiştii dorind să afle dacă aceştia doresc să depună plângere în numele copilului.

ATENŢIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL! SCENE DE VIOLENŢĂ FIZICĂ ŞI LIMBAJ LICENŢIOS!

 Detalii despre caz ai diseară în cadrul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si