Chiar in prima saptamana din acest an scolar, fetita a ajuns acasa plangand intr-una dintre zile, iar printre suspine i-a spus mamei sale ca o dor foarte tare mainile si spatele. Cand a ridicat bluza copilei, mama a observat pe spatele acesteia o urma rosie, ce parea a fi produsa in urma unei lovituri. A aflat de la fetita ca cel care ar fi lovit-o ar fi chiar invatatorul.

Extrem de indignata, mama elevei a sesizat conducerea unitatii de invatamant, dar a sunat la si Protectia Copilului. Si nu este prima data cand fiica sa se plange ca a fost batuta de invatator, spune mama. Fetita a ajuns si anul trecut acasa cu lovituri, iar in urma incidentului a necesitat tratament, fiind extrem de afectata, dupa cum relateaza mama.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) sustin ca anul trecut, cand a existat o reclamatie vizavi de comportamentul invatatorului, a fost o ancheta, iar acest lucru se va intampla si acum. In urma verificarilor facute in anul scolar anterior, invatatorul incriminat s-a ales cu un avertisment, relateaza stiribotosani.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si