O eleva din Gorj, in varsta de 14 ani, a disparut in conditii misterioase, in drumul catre scoala.
 
Disparitia a avut loc in urma cu doua zile, atunci cand Gabriela Isabela a plecat la scoala, cu microbuzul, si de atunci nu a mai fost vazuta.
 
Fratele fetei a fost cel care a mers la Politie pentru a reclama disparitia fetei.
 
"La data de 26 septembrie, politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Stoina au fost sesizati, prin apelul 112, de un tanar de 23 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul ca sora sa, Morie Gabriela Isabela, de 14 ani, cu acelasi domiciliu, a plecat la scoala si nu s-a mai intors. La fata locului s-au deplasat politistii, care au efectuat cercetarea, constatand faptul ca minora ar fi plecat in jurul orelor 08.00, la liceul Grupul Scolar Industrial Stoina, fiind eleva in clasa a IX-a, iar in jurul orelor 14.00 a fost vazuta plecand cu microbuzul, in municipiul Targu-Jiu", se arata intr-un comunicat al IPJ Gorj.
 
Adolescenta are o inaltime de 1,60 metri, o greutate de 56 de kilograme, ochi caprui, par lung saten si constitutie atletica.
 
Ultima data cand a fost vazuta, Gabriela Isabela era imbracata cu o pereche de pantaloni tip colanti de culoare rosie cu floricele, geaca de piele de culoare crem, iar in picioare purta o
pereche de adidasi de culoare alba.
 
"In cauza se desfasoara activitati specifice in vederea identificarii minorei, fiind dispusa punerea in urmarire, la nivel national, a acesteia. Cei care pot da detalii despre minora sunt rugati sa apeleze numarul de urgenta 112 sau sa se deplaseze la cea mai apropiata unitate de Politie", se mai arata in comunicatul IPJ Gorj.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si