Eleva de 16 ani de la Colegiul „Traian Vuia” din Oradea care și-a înjunghiat profesorul în cursul dimineții de luni, 27 noiembrie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată de tentativă de omor.

Eleva de 16 ani a fost arestată preventiv și este acuzata de tentativa de omor

Decizia a fost luată de un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor.

Tânăra a ieșit de la audieri în jurul orei 14:30, iar la scurt timp, instanța a admis propunerea de arestare a Parchetului Bihor.

„În baza art. 226 alin.1 si 2 C.pr.pen., cu referire la art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen., art. 243 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Dispune arestarea preventivă a inculpatei B.B.V.,, fără antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, faptă prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. raportat la art.188 alin. 1 C.pen, cu aplic. art.113 alin.2 C.pen., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 28.11.2023 si până la data de 27.12.2023, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.

Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.11.2023, ora 15.00”, se arată în decizia instanței judecătorești.

Citește și: Eleva care și-a înjunghiat profesorul, în Oradea, avea bursă de merit. Ce a făcut-o să recurgă la gestul extrem: „A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere”

eleva oradea arestata preventiv

Tânăra din Oradea și-ar fi premeditat atacul.

[Sursa foto: bihon.ro]

Cum s-a petrecut totul

Totul a pornit de la faptul că tânăra a fost prinsă în internatul liceului unde era cazată, în compania unui băiat, acesta fiind iubitul său.

Cei doi tineri au fost prinși de profesorul pedagog, iar

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânăra, elevă în clasa a X-a la Colegiul „Traian Vuia” din Oradea, a fost chemată în biroul directorului liceului, alături de părinți, de dirigintă, dar și de profesorul pedagog pe care l-a înjunghiat, pentru a da explicație cu privire la acea seară.

Fata a mers la întâlnirea din biroul directorului cu un cuțit ascuns în haine, pe care l-ar fi adus de acasă. În timpul discuțiilor, eleva a sărit la pedagog și l-a înjunghiat în spate. Apoi, imediat după atacul șocant, tânăra a fugit, însă a fost prinsă în curtea unității de învățământ. 

profesor injunghiat eleva oradea

Scena șocantă, în care eleva și-a înjunghiat profesorul, s-a petrecut la Colegiul „Traian Vuia” din Oradea.

[Sursa foto: bihon.ro]

Citește și: Noi detalii în cazul elevei de 16 ani, care a înjunghiat un profesor la un liceu din Oradea. Tânăra a fost reținută pentru tentativă de omor

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Profesorul său a ajuns direct pe masa de operație după acest incident, fiind internat apoi la Terapie Intensivă.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea fetei, deoarece aceasta avea rezultate extraordinare la învățătură și primea bursă de merit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si