Alina a suferit fisuri la coloană și a fost supusă la intervenții de 6 ore la cap. Fata pierde Bacalaureatul și este obligată să imghețe anul din cauza accidentului.

Fata a fost sfătuită să ceară despăgubiri de 1 milion de euro, acesta fiind prețul pentru accidentul care ar putea avea urmări pe viață. Tânăra de 17 ani este de mai bine de o lună la pat.

Citeste si: De astazi, elevii pot circula gratuit cu transportul in comun, pe liniile STB!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Teodora Anca, avocat: Ea n-o să poată să danseze, n-o să poată, de exemplu, să patineze în parc, n-o să poată face o grămadă de lucruri pe care orice om normal şi sănătos le-ar putea face. O să cer daune de 1 milion de euro.

Alina, fata căzută din autobuz: Eram pe ultimele canapele şi am vrut să-i facem loc şi surorii mele şi, când m-am dat în dreapta, am picat cu geamul.

Citeste si: Caz unic la Maternitatea Vaslui! Andreea a mers la spital cu dureri de naștere, dar în sala de operații a apărut o surpriză

Nicolae Alexandri, directorul Regiei de Transport Ploieşti: Acea prevedere pe care o invocă doamna se referă la posibilitatea de a casa fără a suporta nişte cheltuieli legate de amortizarea mijloacelor de transport. A avut ITP, aceasta este singura cerinţă pe care o impune legislaţia în vigoare românească.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si