Close sidebar
Close sidebar

Eleva din Ploiești, căzută pe geamul autobuzului, încă o LOVITURĂ! Tânăra pierde examenul de Bacalaureat

Eleva care a căzut prin geamul unui autobuz, în timp ce se afla în mers, în Ploiești, cere daune morale uriașe. Fata vrea 1 milion de euro de la societatea de transport în comun.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 Alina a suferit fisuri la coloană și a fost supusă la intervenții de 6 ore la cap. Fata pierde Bacalaureatul și este obligată să imghețe anul din cauza accidentului.

Fata a fost sfătuită să ceară despăgubiri de 1 milion de euro, acesta fiind prețul pentru accidentul care ar putea avea urmări pe viață. Tânăra de 17 ani este de mai bine de o lună la pat.

Citeste si: De astazi, elevii pot circula gratuit cu transportul in comun, pe liniile STB!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Teodora Anca, avocat: Ea n-o să poată să danseze, n-o să poată, de exemplu, să patineze în parc, n-o să poată face o grămadă de lucruri pe care orice om normal şi sănătos le-ar putea face. O să cer daune de 1 milion de euro.

Alina, fata căzută din autobuz: Eram pe ultimele canapele şi am vrut să-i facem loc şi surorii mele şi, când m-am dat în dreapta, am picat cu geamul.

Citeste si: Caz unic la Maternitatea Vaslui! Andreea a mers la spital cu dureri de naștere, dar în sala de operații a apărut o surpriză

Nicolae Alexandri, directorul Regiei de Transport Ploieşti: Acea prevedere pe care o invocă doamna se referă la posibilitatea de a casa fără a suporta nişte cheltuieli legate de amortizarea mijloacelor de transport. A avut ITP, aceasta este singura cerinţă pe care o impune legislaţia în vigoare românească.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI