Close sidebar
Close sidebar

Elevi intoxicati cu o substanta necunoscuta, la scoala. Tuseau cu sange si au ajuns la spital. Cine este vinovatul?

Cine încearcă să ascundă adevărul? A fost o zi de groază la un liceu din Braşov, după ce toţi elevii au fost evacuaţi, iar 14 dintre ei au ajuns la spital, intoxicaţi cu o substanţă necunoscută. Tuşeau cu sînge, spun copiii, care, împreună cu directorul, arată cu degetul spre muncitorii care executau o lucrare. Varianta acestora e însă cu totul alta. ##VIDEO38416##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Toti elevii erau in timpul orei, cand au simtit ca raman fara aer.

- Simteam ceva in gat, ma pisca gatul.Ma inecam, pur si simplu. Am deschis geamurile, a fost mai rau.

Inspaimantati, copiii au deschis geamurile, dar aerul otravit i-a inecat si mai rau. Toti elevii din scoala au fost evacuati. 14 dintre ei au ajuns in mainile medicilor.

Marcel Albean- purtator de cuvant Spitalul de Copii Brasov: au inceput sa se simta rau. a aparut o stare de oboseala, cefalee, dureri de cap. si a inceput tusea, raman in supraveghere in continuare, noi ii tinem 48 de ore.

"De la linoleum s-a intamplat? A, nu! Pai noi doar acum lucram cu el?  Noi nu stam in aceleasi conditii? Cu linoleumul asta se lucreaza de o luna de zile. Pe oameni ii vedeti, nu a cazut nimeni. Sunt omologate de la Mediu"

Totul ar fi pornit din acest loc.

Un corp al liceului, care e-n plina reabilitare. In vreme ce elevii dau vina pe muncitori si-i acuza de neglijenta, lucratorii dau vina pe un incident, aparent, trecut cu vederea.

"Mai tarziu s-a aflat ca nu stiu cine a dat cu un spray lacrimogen, in scoala. E nenorocit sprayul ala. Un jet d-ala scoate o discoteca afara."

De ce n-ar putea sta in picioare varianta sustinta de muncitor? Pentru ca, in mod surprinzator, la camera de garda nu s-a prezentat niciunul dintre cei bagati in fata: gardianul scolii si unul dintre muncitori.


Ovidiu Tripsa- director Col. Nat. Dr. Ioan Mesota Brasov: A fost un incident intre paznic si muncitorul nostrum, dar de la incident intre 2 persoane nu cred ca 14 persoane ajung la spitalul de urgenta. S-a folosit spray lacrimogen? Da.

Asadar, trei usi ii despart pe elevi de santierul din scoala. Cum ar putea fi  posibil ca toti acei copii sa se intoxice ne explica directorul liceului.


Ovidiu Tripsa- director Col. Nat. Dr. Ioan Mesota Brasov: curenti de aer, gazul ventilat si mai usor.

Deocamdata, substanta care i-a bagat in spital pe copii nu e cunoscuta. Cert e ca, atat cei de la scoala, cat si muncitorii,par sa dea vina unii pe altii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI