Close sidebar
Close sidebar

Elevi plătiți să vină la ore. Ce beneficii primesc aceștia

Elevii dintr-o școală din România sunt plătiți să vină la ore. O școală din Timișoara oferă burse în valoare de 400 de lei lunar pentru fiecare elev.

Madalina Grigore,

O școală din Timișoara oferă burse elevilor pentru a veni la ore

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elevii de la școala din Timișoara se pregătesc pentru domenii căutate pe piața muncii. Aceștia învață pentru meserii precum electricieni, electromecanici sau operatori CNC. 

Citeste si: Se închid şcolile în septembrie sau octombrie 2021? Anunţ important

Ce beneficii au elevii școlii

Potrivit Ziare.com, beneficiile pe care le au elevii de la Școala Duală din Banat constau în bursă de 400 de lei, cazare și masă gratuite, stagii de practică în companii, prioritate la angajare, dar cel mai important, vor fi posesorii unor certificate europene de calificare profesională.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un băiat de șapte ani a murit la spital după ce i s-a făcut rău la şcoală. Motivul decesului ar fi masca de protecţie

Cine asigură aceste beneficii

Toate aceste facilități sunt oferite elevilor școlii în baza unui parteneriat între Primăria Timișoara și multinaționale din oraș. Datorită tuturor acestor beneficii, absențele nu există în catalog.

Citeste si: O școală din București intră parțial în sistem online

De când a apărut această școală în Timișoara

Școala Duală Banat funcționează din 2012. În acest an, 61 de tineri au început clasa a IX-a, iar școala are un număr de 214 elevi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI