Cazul șocant a avut loc în Italia, acolo unde bărbatul le-a cerut elevilor săi să scrie pe podea. Mai multe țări au fost șocate de imaginile ce au devenit virale pe internet.

Elevii au fost fotografiați în timp ce se aflau în genunchi, pe podea, în sala de curs. Măsura a fost luată chiar de profesorul lor. Așa cum se poate vedea în imagini, cei mici folosesc scaunele pe post de masă, încercând să se adapteze deciziei dascălului lor.

Fotografia a fost realizată chiar de dascăl

Profesorul din Genova a explicat imediat gestul făcut. El a transmis că mobilierul întârzie să apară în sălile de clasă, așa că le-a sugerat elevilor să scrie pe scaune în loc de masă. Autoritățile din Italia au făcut o comandă ce constă în trei milioane de bănci unice pentru a fi asigurat faptul că cei mici păstrează distanța.

elevi puși în genunchi
Elevi puși să scrie pe podea.[Sursa foto: spynews]

Citeste si: VIDEO- Gripa și coronavirusul, scenarii sumbre. Infecționist: Ambele virusuri, forme complicate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: În 16 localităţi din judeţul Arad se închid restaurantele şi cafenelele, după ce au crescut cazurile de COVID- 19

Citeste si: Numărul elevilor infectaţi cu virusul SARS-COV-2 la Colegiul Militar din Breaza a ajuns la şapte

Fotografia a fost trimisă chiar de dascăl. El a pus poza pe un grup de părinți, pentru a fi lăudat de inițiativa luată.

Însă, părinții nu l-au lăudat ci l-au tras imediat la răspundere.

Citeste si: Un om de știință explică cum COVID-19 provine, de fapt, dintr-un laborator al Guvernului Chinez!

Italia a luat noi măsuri pentru a păstra distanțarea socială. Așa că mai multe instituții ale țării s-au transformat în școli. În această țară, bisericile, motelurile sau sălile de sport, ba chiar containerele din prefabricate au devenit locuri în care copiii pot studia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si