Close sidebar
Close sidebar

Elevi reținuți după bătaia din liceul din Mioveni (VIDEO)

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost reţinuţi după bătaia cu pumnii și picioarele care a avut loc ieri într-un liceu din oraşul Mioveni, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Sorin Negru,

Bătaie în liceu la Mioveni

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul din liceul argeșean a avut loc joi, poliţiştii declanşând verificări după apariţia imaginilor cu bătaia în spaţiul public.

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele într-un liceu din Mioveni

De asemenea, au fost sesizaţi şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Argeş.

Bătaie cu pumnii și picioarele într-un liceu din Mioveni

Din primele informații,  bătaia  a avut loc pe holul Liceului Tehnologic de Construcţii Maşini din Mioveni, iar implicaţi ar fi elevi din clasa a noua și a zecea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Bătaie cu topoare la o sală de jocuri din Bacău. Două grupări rivale s-au urmărit pe străzi, un polițist a fost rănit

Mai mulți elevi și-au împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat unul dintre ei rupe o bucată din lambriul de pe perete şi-și lovește colegii.

Ce a transmis IPJ Argeș

Cei trei tineri care au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore sunt: un elev de 17 ani, din Davideşti, un altul, tot de 17 ani, din Dârmăneşti, precum și un alt tânăr de 19 ani, din Mioveni.

"Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară Argeş, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

După administrarea probatoriului(...), trei tineri, de 17 ani, din Davideşti, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmăneşti, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore", a informat IPJ Argeş.

Citește și: Percheziții în Argeș: patru persoane au fost arestate preventiv în două dosare de trafic de droguri

Cei trei vor fi prezentaţi vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru propunerea măsurilor preventive.

Potrivit unei filmări apărute în spaţiul public, mai mulţi tineri au fost implicaţi în încăierare chiar pe holul liceului din oraşul Mioveni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI