Elevii care au performanțe deosebite la învățătură urmează să fie premiați cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, care este sărbătorită sâmbătă, pe 5 octombrie.

Gala de premiere urmează să aibă loc în cursul zilei de vineri, 4 octombrie, de la ora 17:00, a anunțat președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Citește și: A atacat o școală să demonstreze că e viu! Bărbatul a fost declarat mort dintr-o eroare și nu a mai putut convinge autoritățile că trăiește

scoala, ziua educatiei, elevi, premii, valcea

Elevii din Vâlcea cu performanțe deosebite la învățătură sunt premiați 

Elevii urmează să primească sumele de bani în cadrul Galei Educației Vâlcene, eveniment ajuns anul aceasta la cea de-a V-a ediție. 33 de copii urmează să fie premiați la această gală. Dintre aceștia, doi sunt cu media zece la examenele naționale, unul la Bacalaureat şi unul la Evaluarea Naţională, iar ceilalți au obținut locul I la concursuri şi olimpiade naționale.

„În această gală vom premia profesorii de zece, dar în primul rând elevii de zece, tinerii performeri în domeniul educaţiei din judeţul Vâlcea.

Vor primi câte 2.500 de lei elevii care au avut media zece la Bacalaureat, câte 2.500 de lei cei care au obţinut media zece la Evaluarea Naţională şi câte 1.000 de lei cei care au obţinut premiul I la olimpiadele şi concursurile naţionale”, a precizat luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Vâlcea.

Citește și: VIDEO Cadouri dulci la început de an școlar! Ideea diferită a unei tinere din Cluj

scoala, ziua educatiei, elevi, premii, valcea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si