Saptamana trecuta, in mediul online au circulat imagini filmate intr-o scoala din comuna Poroschia, judetul Teleorman, in care o profesoara a fost batjocorita si lovita de un elev. In clasa se aflau si alti elevi, dar nimeni nu intervine, insa scena este filmata, iar cel care face acest lucru foloseste si cuvinte jignitoare la adresa cadrului didactic.

Citeste si: Un detinut proaspat eliberat din inchisoare si-a ucis cu sange rece un consatean

Dupa aparitia imaginilor, inspectoratul scolar din Teleorman a declansat o ancheta la scoala respectiva. Conform declaratiilor reprezentantilor institutiei, porfesoara a scapat usor: nu i s-a desfacut contractul de munca!!!

In schimb, elevii se aleg doar cu o mustrare scrisa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

Conform presei locale, profesoara care a fost batuta este in primul an de invatamant, a luat la titularizare nota 8, dar nu a gasit post titularizabil si din acest motiv a fost nevoita sa ia ore in 4 scoli si nu norma completa de 18 ore, ci doar 11 ore, pentru ca atatea au fost scoase la concurs.

 

 

Mai mult decat atat, ancheta ISJ a confirmat faptul ca majoritatea elevilor implicati in acest incident provin din familii dezorganizate si au antecedente in ceea ce priveste comportamentul.

Huliganul care a lovit-o pe profesoara are 17 ani si a ramas si repetent de doua ori. Si totusi, el este doar mustrat si i se scade nota la purtare. 

Desi, el ar fi putut fi cercetat penal, profesoara nu a depus plangere, probabil de frica. 

Sursa: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si