Close sidebar
Close sidebar

Elevii pot cumpara nestingheriti tigari, chiar de la magazinele de langa scoli. Imagini surprinse cu camera ascunsa

Legea există, dar puţini comercianţi îşi bat capul s-o aplice. ##VIDEO32701##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile au fost suprinse cu o camera ascunsa in apropierea unui liceu din sectorul 4 al Capitalei. Elevul din imagini ii intinde vanzatoarei cativa lei si ii cere tigari. Baiatul nu este deloc rusinat, semn ca nu este pentru prima oara cand cumpara. Si nu este singurul elev obisnuit sa-si satisfaca viciul cu ajutorul vanzatorilor de la buticul din imagini.

Desi legea spune cu totul altceva, nu este singurul magazin aflat langa institutiile scolare in care tutunul si alcoolul sunt expuse la loc de cinste!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Grav este ca inconstienta sau nepasarea vanzatorilor pun in pericol sanatatea copiilor. Dar ce le pasa, bani sa iasa! Nici amenzile aspre nu ii sperie pe comercianti.

Daca nu sunt serviti la tejgheaua chioscurilor, minorii au si alte variante. De pilda, se pot aproviziona de la contrabandisti. Individul din imagini a fost prins de politistii locali cu o geanta imensa plina cu tigari de contrabanda.

A recunoscut fapta abia la sectie, dar pentru ca nu a putut justifica provenienta pachetelor, a incercat sa cumpere tacerea politistilor. Fapta il va costa scump- un dosar penal pentru dare de mita.

Politistii trag un semnal de alarma! Legea interzice total vanzarea de alcool si tutun minorilor. Comerciantii care o incalca risca amenzi de pana la 1000 de lei. Daca sesizati astfel de situatii anuntatiti-i de urgenta pe oamenii legii! Nu lasati sanatatea copiilor pe mainile unor oameni care pentru un ban in plus sunt in stare de orice!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI