Medaliile de aur au fost obţinute de Maria- Alexa Tudose, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti şi Alexandra Maria Udriştoiu, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova. Alexandra Maria Udriştoiu a participat şi la ediţia de anul trecut a competiţiei şi fost laureată cu bronz, informează Ministerul Educaţiei.

Medaliile de argint au revenit Cellei Florescu, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti şi lui Adrian Emanuel Dicu, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova.



Lotul olimpic a fost însoţit şi coordonat de profesorii Eugen Nodea de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu şi Ionel-Vasile Pit-Rada de la Colegiul Naţional „Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori 2016 a reunit 36 de concurenţi din nouă ţări.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si