Close sidebar
Close sidebar

Elevii unei școli au ajuns la spital din cauza expunerii la o lampă UV

Șase elevi de clasa a II-a de la o școală din Dobroești au ajuns la spital din cauza expunerii la o lampă cu UV.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șase elevi au ajuns la spital după ce învățătoarea a pornit o lampă UV în clasă.

„La data de 5 decembrie a.c. polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, la data de 24 noiembrie a.c., în intervalul orar 8:30 12:00, o învățătoare din cadrul unei unități de învățământ, din localitatea Dobroești, în timp ce preda unor elevi din clasa a doua, a pus în funcțiune o lampă cu UV, context în care, 6 elevi din clasa respectivă s-au prezentat la diferite unități spitalicești pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis sursa.
În cauză a fost deschis dosar penal de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: VIDEO |Copii radiați cu lampa UV la grădiniță. Un cadru didactic ar fi uitat-o din greșeală în priz

Copii radiați cu lampa UV la grădiniță. Un cadru didactic ar fi uitat-o din greșeală în priză

Mai mulţi părinţi din Iași susţin că educatoarele ar fi uitat lămpile UV pornite în clase, în timp ce copii erau acolo.

Seara, mai mulţi elevi au început să se simtă rău. O comisie a Inspectoratului Şcolar a fost trimisă la grădiniţă pentru anchetă. Incidentul s-a petrecut în luna mai.

Citește și: Utilizarea lămpilor UV pentru dezinfecţia suprafeţelor, nerecomandată în școli

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La Unitatea de Primire Urgențelor de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” a ajuns un copil în vârstă de 4 ani, care în urma consultării inițiale a fost diagnosticat cu conjunctivită la ambii ochi. 

Mama fetiţei a spus medicilor că micuţa a fost expusă la o lampă cu ultraviolete uitată din greşeală în priză la grădiniţă. Cea care şi-ar fi dat seama că lampa funcţionează ar fi fost o femeie de serviciu. 

Citește și: Cum sa alegi cea mai buna lampa led pentru unghii?

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI