Noi detalii ies la iveală din ancheta masacrului din SUA. În urmă cu câteva zile, la un liceu din Georgia, un elev de 14 ani a semănat moartea în rândul colegilor și al profesorilor săi.

A intrat cu o armă în unitatea de învățământ și a tras foc după foc, rănind 30 de persoane și luând viața a patru oameni, doi profesori, printre care și o româncă, și doi elevi de 14 ani, unul diagnosticat cu autism.

„Un tânăr a adus o armă într-o școală și a comis un act malefic, a luat vieți și a rănit multe alte persoane- nu numai fizic, ci și mental”, a declarat șeriful Jud Smith din comitatul Barrow în cadrul unei conferințe de presă joi seara.

Citește și: VIDEO Nora a recunoscut că și-a ucis soacra, după testul poligraf. Vecinii îi iau apărarea și spun că femeia a avut motive pentru gestul îngrozitor: "Toată ziua o bătea"

Tatăl i-a făcut cadou arma masacrului

Masacru SUA

Masacru SUA

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Întreaga comunitatea din nordul Georgiei este acum în șoc și își plânge morții, iar detaliile care ies la iveală în legătură cu elevul criminal sunt înfiorătoare.

Ultimele date ale oamenilor legii arată că arma folosită de minor în masacrul din liceu i-a fost dăruită de Crăciun. Tatăl său a fost cel care i-a făcut un asemenea cadou, chiar după ce autoritățile au luat legătura cu el pentru că Colt Gray, elev la Liceul Apalachee din Winder, Georgia, lansase amenințări cu împușcarea în mediul online.

Citește și: VIDEO Autorul măcelului din Germania s-a predat! Bărbatul de 26 de ani a ucis trei persoane

Acum, Colin Gray, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat, fiind cercetat pentru patru capete de acuzare de omucidere involuntară, două capete de acuzare de crimă de gradul doi și opt capete de acuzare de cruzime față de copii, iar fiul său este acuzat de moartea a patru persoane, după ce a tras cu o pușcă de tip AR, fiind cercetat ca un adult. 

„Aceste acuzații provin din faptul că domnul Gray i-a permis cu bună știință fiului său Colt să dețină o armă”, a declarat directorul GBI, Chris Hosey, la conferința de presă de joi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si