Close sidebar
Close sidebar

Elevul care a batut o profesoara a fost retinut! Declaratii in premiera ale tatalui baiatului arestat!

Elevul care a batut o profesoara chiar in timpul unei ore de curs a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este pentru prima oara in Romania, cand astfel de incidente se pedepsesc, conform legii. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elevul din Teleorman, care a lovit si umilit o profesoara, chiar in timpul orelor de curs la scoala gimnaziala din judetul Teleorman, a fost arestat XXX preventiv pentru 30 de zile. Masura e o adevarata premiera in Romania, pentru cazurile de violenta care se petrec in scoli.

Minorul a primit mandat de arestare pe o perioada de 30 zile. Am aflat ca si in sala de judecata a avut o atitudine sfidatoare si se pare ca nu regreta fapta comisa. Este pentru prima data cand se ia o astfel de masura impotriva unui elev de scoala generala, care batjocoreste un profesor.

Initial minorul a fost cercetat pentru pentru tulburarea ordinii publice. Procurorul de caz insa, a decis extinderea cercetarilor si sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate.

Este deschis un dosar penal, politistii sesizandu-se din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunilor de  tulburarea ordinii si linistii publice si de lipsire de libertate in mod ilegal.

Imaginile au fost surpinse chiar de unul dintre agresori. Incidentul a avut loc la sfarsitul orei de educatie civica. Cativa elevi din clasa a VIII-a nu au lasat-o pe profesoara sa iasa din clasa. Au lovit-o si au injurat-o sub privirile amuzate ale celorlalti colegi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Singurul asupra caruia s-a luat aceasta masura este elevul de 16 ani, care o loveste in repetate randuri pe profesoara, in timp ce de pe margine este incurajat de alti doi minori, care o injura la randul lor.

GHEORGHE VASILE, TATAL MINORULUI ARESTAT: Exemplu nu se da asa, cu inchisoare.

Asa, nu se indreapta omul.

In fata politiei, parintii elevului arestat au asteptat decizia anchetatorilor. Baiatul, spun ei, nu a mai fost pana acum implicat in niciun scandal.

"N-a facut cu nimeni. Nu a mai avut pana acum, probleme de genul asta. A ramas repetent pe caz de de boala, 2 ani. Daca nu tinea ala usa, era ala care tine usa. Profesoara scapa si se ducea.

Nu se mai intampla ce s-a intamplat", a mai declarat tatal baiatului.

Nu este pentru prima oara cand vedem astfel de imagini socante, dar este o premiera cand oamenii legii se seizeaza din oficiu si retin agresorii, chiar si minori fiind. Cel putin ciudat este insa faptul ca nimeni nu a depus nicio plangere impotriva celor implicati.

"Normal ca se cuminteste, ca daca il duce la puscarie, poate se va face mai rau, acolo"

Familia este decisa sa depuna contestatie impotriva deciziei.

RADU DINCA, PURTATORUL DE CUVANT AL JUDECATORIEI ALEXANDRIA: Vom urmari masura in care s-a facut sau nu contestatie.

Daca va fi lasat sau nu in libertate ramana la latitudinea anchetatorilor. Nu ne mai ramane decat sa speram ca astfel de masuri se vor lua de acum inainte in toata cazurile de aresiune asupra dascalilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI