Tânărul de 16 ani care urma cursurile Colegiului Național Ion Creangă și care și-a atacat profesoara cu un cuțit a fost reținut.
Incidentul șocant s-a petrecut în cursul zilei de ieri, atunci când elevul de 16 ani și-a înjunghiat profesoara de 26 de ani, deoarece urma să dea un test neanunțat. Cadrul didactic a fost transportat la Spitalul Universitar, acolo unde a primit îngrijiri corespunzătoare.

Citește și: FOTO- Elevul care și-a înjunghiat profesoara și-a anunțat atacul pe WhatsApp: „Ar merita să o omor?” Detalii șocante ies la iveală

Elevul care și-a înjunghiat profesoara și-a anunțat atacul pe WhatsApp: „Ar merita să o omor?” 

Detalii absolut cutremurătoare ies la lumină, în  cazul elevului care și-a înjunghiat profesoara la un liceu din Capitală. Tânărul de doar 16 ani a intrat cu cuțitul în sala de clasă și a atacat-o pe profesoara de japoneză. 

Atacul a fost unul de-a dreptul fulgerător. După ce a început ora de japoneză, elevul de 16 ani nu a mai stat mult pe gânduri și s-a năpustit asupra profesoarei sale cu un cuțit.

„  I-a pus cuţitul la gât. Dânsa s-a mişcat cumva brusc, s-a rănit”, a mărturisit un elev al liceului.

„El a rămas în clasă în continuare”, a spus tatăl unui elev, potrivit  antena3.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un mesaj de pe un grup de WhatsApp al clasei se înțelege că tânărul și-ar fi premeditat fapta. El a cerut chiar înainte de oră aprobarea colegilor lui pentru a o omorî pe profesoara de 26 de ani.

Acum, colegii tânărului, dar și părinții acestora sunt șocați și speriați.

„  E un băiat retras. Colegii lui acum sunt speriaţi, traumatizaţi, le e frică să mai meargă la liceu”, a spus un elev.

Citește și:  EXCLUSIV: Noi modificări în privința absențelor de la școală/ Profesor:”În felul acesta se conturează și un comportament adecvat prin respectarea unor reguli”

Tânărul a făcut mărturisiri cutremurătoare

În fața anchetatorilor, tânărul ar fi mărturisit detalii cu adevărat terifiante. El a spus că a simțit nevoia inexplicabilă să omoare, iar oamenii legii au solicitat de urgență o expertiză psihiatrică.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Cinci bărbați au fost arestați după ce au omorât o femeie într-un ritual religios

Apropiaţii tânărului spun că tânărul era pasionat de animaţii japoneze extrem de violente, care ar fi putut duce la porniri agresive. 

„  Putem vorbi de un cumul de factori, de o neglijenţă, ca să o numesc frumos, în primul rând din partea familiei, a părinţilor, care trebuiau să sesizeze o anomalie în comportamentul acestui băiat”, a spus Dan Antonescu, criminalist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si