Deținutul proaspăt eliberat, mai exact fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, a refuzat să părăsească penitenciarul Găești.

Citeste si: Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

Polițiștii s-au chinuit minute bune să-l scoată pe bărbat din închisoare, iar după ce a fost dat afară, tânărul s-a întins pe strada din fața închisorii şi a blocat traficul.

Din ce motive a refuzat bărbatul să fie eliberat din închisoare

Individul în vârstă de 39 de ani, care a fost privat de libertate în urma unei condamnări pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2.000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. În aceste momente, nu se cunosc motivele pentru care deținutul a refuzat să părăsească regimul de detenție.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant: Un bărbat şi-a dat singur foc, apoi şi-a stins hainele de pe el, a mers acasă şi s-a culcat

"La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică", au precizat reprezentanții Poliției Orașului Găești.

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Iași diagnosticat cu boală contagioasă gravă. Cum se transmite boala și care sunt simptomele

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si