Un elicopter militar de fabricație sovietică, la bordul căruia se aflau 22 de persoane, a dispărut de pe radar, undeva în Extremul Orient al Rusiei.

"Un elicopter Mi-8(...) cu 22 de persoane la bord- 19 pasageri şi trei membri ai echipajului- a dispărut de pe radar", a declarat guvernatorul regiunii Kamceatka, Vladimir Solodov.

Căutarea elicopterului este îngreunată mai ales din cauza vizibilității reduse.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„A fost efectuată o survolare a zonei, care, din păcate, nu a dat niciun rezultat", precizează Solodov într-un video făcut public pe Telegram.

Citește și: VIDEO Mister în jurul tragediei aviatice din Brazilia! Care sunt primele ipoteze?

Două elicoptere și un grup de salvatori au ajuns în peninsula Kamceatka, unde se presupune că s-ar fi prăbușit aparatul de zbor.

Accidentele aviatice sunt frecvente în această regiune a Rusiei, una sălbatică și îndepărtată, o zonă care atrage turiștii, care plătesc bani frumoși pentru a o survola și a admira peisajele absolut spectaculoase.

sursa foto: Shutterstock


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si