Polițiștii gorjeni au identificat şi amendat un operator de transport aerian care a aterizat cu elicopterul în parcarea mănăstirii Lainici din județul Gorj. Evenimentul a ajuns în atenția Poliției după ce pasagerul, șef al unei publicații cu caracter religios, a postat pe Facebook imagini, precizând că „începe să îi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”.

Ce spun autoritățile

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri cu privire la aterizarea unui elicopter în parcarea Mănăstirii Lainici, facem precizarea că a fost identificat şi sancționat operatorul de transport aerian, în conformitate cu

prevederile Ordonanței Guvernului 43 din 1997 cu amendă contravențională, în cuantum de 4.000 lei”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Citește și: Un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD, după ce și-a strivit degetele în mașina de tocat carne

Evenimentul a ajuns în atenția Poliției după ce presa a preluat postarea unui jurnalist, director editorial al unei publicații cu caracter religios, care a postat imagini cu elicopterul aterizat la Lainici, eu el şi cu prelaţi alături de aparatul de zbor, însoțite de mesajul: „ Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgâlțâit în Defileu...”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Un avion cu pasageri s-a prăbușit în Tanzania. Cel puțin 19 persoane au decedat

Ulterior, unele dintre imagini au fost șterse, pe rețeaua de socializare fiind păstrată o fotografie a lăcașului de cult, realizată din aparatul de zbor şi o fotografie a jurnalistului.

Citește și: Un bărbat se află în comă după ce a căzut de pe acoperișul unei case

Acesta a ținut să comenteze reacțiile provocate de postarea sa legată de faptul că s-a deplasat cu elicopterul a mănăstire: „Nu mă gândeam că o astfel de postare va genera bârfe aiuritoare, comentarii halucinante. Dar ne-am obișnuit cu asta în mediul nostru mioritic, nu-i aşa? Din ţânţar armăsar, din simplu ziarist proprietar de elicopter...”.

Citește și: O nouă tragedie aviatică! Un elicopter s-a prăbușit, în Mexic: 5 persoane au murit, printre victime se numără și ministrul securității publice. Video


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si