In urma investigatiilor tehnice efectuate de reprezentantii firmei Airbus Helicopters şi specialişti germani s-a stabilit ca nu exista o cauza tehnica care sa impiedice zborurile cu aceste elicoptere.

"In urma investigatiilor tehnice preliminare efectuate de catre reprezentantii firmei Airbus Helicopters şi a altor specialişti germani cooptati pentru aceasta verificare a rezultat ca nu sunt indicii care sa conduca la concluzia ca exista vreo cauza tehnica care sa impiedice zborurile cu aceste elicoptere”, potrivit MAI.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aeronavele de tip EC-135 de la cele cinci puncte de operare aeromedicala au fost oprite la sol din 2 iunie si supuse verificarilor tehnice, la sol şi in zbor, informeaza news.ro.

Un elicopterul EC-153 care era in misiune de salvare cu echipaj SMURD in Republica Moldova s-a prabuşit in 2 iunie, in localitatea Haragiş, din raionul Cantemir. Toti cei patru membri ai echipajului şi-au pierdut viata in misiune, pilotul Doru Gavril, copilotul Voicu Şocae, medicul Mihaela Dumea şi asistentul medical Sandu Gabriel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si