Bogdan, fostul concurent de la Exatlon, a vorbit despre prietenia cu Radu, concurentul eliminat in aceasta seara, dar si despre comportamentul sau din ultima vreme. 
 
Bogdan sustine ca Radu era constient ca accidentarea sa si ca nu isi mai dorea sa ramana in competitie si sa tina echipa pe loc.
Ba mai mult, era dispus sa iasa pentru a ceda locul celor care pot lupta.

 

 
 
"Am vazut ca in ultimul timp era accidentat. Imi pare rau pentru el. Cu Anca nu m-am inteles niciodata bine. I-am zis si fratelui ei. Ei ii place sa se certe, asa e ea. Nimeni nu s-a inteles cu ea. I-am promis lui Radu ca o sa-l astept la aeroport. M-am inteles foarte bine cu Radu si cu Ionut. Ionut a devenit putin mai agresiv. Foamea, dorul de familie. Ei sunt factorii care influenteaza aceste intrigi", a declarat Bogdan, fostul razboinic. 
 
Fratele lui Alex, noul concurent, se bucura ca acesta a ramas in competitie si sustine ca si-a dorit foarte mult sa continue. 

"De mic ii place sa faca sport. Si-a dorit foarte mult sa participe in emisiune. Ma gandeam ca Anca o sa plece, nu ma asteptam sa plece Alex. A mai avut si el scapari.
Astazi mi s-a parut ca s-a intregit echipa. Nu cred ca mai sunt divergente. Nu stiu cat o sa reziste. El este razboinic", a spus fratele lui Alex, noul concurent, propus spre eliminare de catre colegi, potrivit wowbiz.ro.
 
Radu fratele Ancai a simtit ca aceasta va mai ramane in concurs si spune ca mai are de demonstrat. 
 
"Ma bucur. Simteam ca nu va iesi. Si-a mai revenit si dupa accidentare, s-a vazut si in emisiunea de azi", a spus Radu, fratele Ancai. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si