Close sidebar
Close sidebar

Eliminarea timbrului de mediu a produs o adevarata isterie in randul posesorilor de masini neinmatriculate. Ce s-a intamplat azi la Cluj

La Cluj oamenii stau la cozi toata noaptea pentru a prinde un loc pe dimineata la depunerea dosarelor de inmatriculare.Soferii se tem sa nu fie reintrodusa taxa auto asa ca mai bine pierd zile si nopti intregi asteptand in fata institutiei.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

E  miezul noptii, iar la serviciul de inmatriculare a masinilor din Cluj, e coada ca la paine, pe vremuri!

Spiritele nu s-au calmat odata cu ivirea zorilor, ba din contra! Cand au aflat ca nu sunt pe liste, cei care au aflat ca au stat toata noaptea la rand au izbucnit:

Listele au fost intocmite tot de clujenii care si-au petrecut noaptea in fata institutiei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pentru o zi pierduta, oamenii se pregatesc temeinic: isi iau liber de la munca, se imbraca ca pentru Polul Nord si isi aduc pachet de-acasa!

Cei care au norocul sa intre in cladire raman blocati acolo pentru ca nimeni nu le face loc sa iasa. Dupa o noapte pierduta clujenii nu-si mai permit sa-si piarda locul la coada, asa ca matinalii gasesc ale solutii sa plece.

Toata nebunia a inceput dupa ce Guvernul a anuntat eliminarea taxei auto incepand de la 1 februarie. Vestea i-a bucurat si pe soferii care asteapta de cativa ani sa isi inmatriculeze masina, asa ca nimeni nu vrea sa piarda oportunitatea gratuitatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI